La restauració del Mas de Burot d’Horta de Sant Joan

maig 28, 2021

https://www.facebook.com/261284540655355/posts/3942163999234039/

La restauració del Mas de Burot d’Horta de Sant Joan, dins del Parc Natural dels Ports ha rebut aquest dimarts, el Premi del Patrimoni Europeu 2021.
El projecte del Mas de Burot ha rebut el Premi de Patrimoni Europeu 2021, “màxim honor d’Europa en l’àmbit del patrimoni cultural” dins la categoria de conservació.
Aquest premi ha estat atorgat per la Comissió Europea i Europa Nostra (institució europea amb més de 400 organitzacions actives en el camp del patrimoni cultural).
La restauració del Mas de Burot va ser desenvolupada per l’arquitecte Òscar Benet i l’arquitecte tècnic Dani Esteve i estudiada per les antropòlogues Íngrid Bertomeu i Maite Hernández que van dirigir la museïtzació del Mas.

European Heritage Awards/Europa Nostra Awards ha premiat 24 projectes de 18 països, 5 a l’estat espanyol. També en la categoria de conservació, s’ha premiat la Torre de les Aigües del Besòs en Barcelona.

Aquest premi ha suposat un gran reconeixement a nivell europeu per al nostre poble, que podria ser encara més gran, si fem que guanyi el premi del públic. Ens ajudes aconseguir-ho?
És molt fàcil, aquest premi l’escull el públic votant el millor projecte dels 24 projectes guanyadors, entrant a la pàgina web ⬇️

https://vote.europanosra.org

I hi ha de termini fins al mes de setembre.

Last modified: maig 28, 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *