Benvinguts/es

És tot un goig donar-vos la benvinguda des d’aquest espai web, obert a tots vosaltres, a les vostres propostes, queixes, suggeriments i consultes, des d’on podreu fer arribar la vostra opinió i conèixer les principals informacions del vostre Ajuntament i del vostre poble.

Des d’aquí podreu accedir a la Seu electrònica, Portal de la Transparència, fer tràmits amb l’administració, o conèixer l’agenda amb totes les activitats que se celebren al poble. Hi trobareu també aquella informació que pot ser d’utilitat en el vostre dia a dia, com per exemple el calendari d’activitats, obres de millora del poble, guia de serveis o telèfons d’interès.

Avui les tecnologies esdevenen una eina imprescindible de coneixement i participació i, des d’aquest espai web, esperem contribuir precisament a fomentar encara més la implicació i estima que tots tenim per el nostre poble. A més, ens trobareu també a totes les xarxes socials de l’Ajuntament que són, per damunt de tot, canals per a la vostra participació.

Des d’aquí, des de tots aquests canals i des de qualsevol espai que considereu, estem a la vostra disposició.

    Comments are closed.