AJUT PER AL PROJECTE “ARRANJAMENT DE LA CASETA DE RENFE A LES ERES”

desembre 28, 2022

L’Ajuntament d’Horta de Sant Joan ha estat beneficiari de l’ajut per al projecte “Arranjament de la caseta de Renfe a les Eres” de la convocatòria de subvencions als espais naturals de Catalunya als habitats i espècies, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya (operacions 04.04.01) per un import de 21.994,31€ (43% FEADER i 57% del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i  Agenda Rural).

Amb l’execució del projecte s’ha arranjat aquest edifici ja que es troba amb vàries afectacions externes. Construcció d’uns 40m2 aproximadament on s’ha procedit a la construcció d’una solera de formigó, s’hi ha posat reforços en forma de pilar a les cantoneres de la caseta, s’ha reparat la coberta i s’ha realitzat un revestiment a les façanes amb morter de calç.

Amb aquest arranjament també s’ha assolit:

  • Gaudir d’un equipament per desenvolupar activitats ecoturístiques i d’educació ambiental.
  • Equipament per ús de les diferents associacions del poble.
  • Com a refugi dels pastors en èpoques de pastura.
  • Com observatori de fauna o hides, per poder gaudir de les aus i mamífers que habiten la zona.

Last modified: desembre 28, 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *