Subvenció atorgada en concepte de Salut Pública per a l’anualitat 2022

gener 12, 2023

La Diputació de Tarragona ens ha atorgat una subvenció per portar a terme diferents actuacions segons convocatòria de Salut Pública per generar entorns més resilents, segurs i saludables, en règim de concurrència competitiva per a l’exercici 2022.

Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona:

Línia 1 – 1.2. Piscines: 8.174,00€

Piscina Municipal d’Horta de Sant Joan

Ajut destinat al finançament de la seguretat de les zones de bany de la piscina municipal per a la contractació del servei de socorrisme durant la temporada d’estiu 2022.

Línia 1 – 1.3. Agent Cívic: 6.539,20€

Punt d’Informació Zona aparcaments Estrets

Ajut destinat per a la contractació de dos agents cívics: Una persona ubicada a la mateixa entrada del Parc Natural dels Ports per conscienciar als visitants de les normes a complir en aquests espais naturals i control d’accés als diferents aparcaments i l’altra persona ubicada al Punt d’Informació com a primer contacte amb el visitant que vol gaudir dels espais naturals i zones de bany.

Línia 2 – Salut: 7.658,93€

Ajut destinat a portar diferents actuacions en concepte d’analítiques i consumibles per garantir la qualitat de l’aigua potable, contractació d’una empresa per al control de plagues al nucli urbà, adquisició de consumibles per a la neteja i desinfecció d’espais públics i equipaments municipals i adquisició d’equips de protecció individual per al personal de l’ajuntament.

Last modified: març 9, 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *