BANC DE LLAVORS I L’AGLÀ D’HORTA

febrer 13, 2025

Crumble d’aglà amb formatge🍘

Galeta d’aglà amb albergínia fumada i pernil🍪

Cookies en xocolata i fruits del bosc💁‍♀️

Seran alguns més de 5 tasts que prepararan resposters i restauradors locals i podrem degustar el dia 15 de febrer a les jornades “Sembrant futur: Banc de llavors i l’aglà d’Orta.” Un producte versàtil, saludable i local. Amb la seua farina es poden fer productes dolços i salats.

☀L’aglà ha sigut emprat des de fa centenars d’anys, alguns diuen que són les nostres “garrofes”, aquestes genètiques dolçes son més antigues que moltes varietats hortícoles com les tomàquet a les nostres latituds. Un tret important en aquests temps que vivim, és que és una planta bastant més adaptada al nostre clima que moltes altres.

📣Bé, per saber-ne més i veure tot el seu potencial, us recomanem que no us perdeu les jornades del dia 15 i 16!

Last modified: febrer 13, 2025

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *